Astăzi, la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău a avut loc ședința de constituire a Ligii Aleșilor Locali «Pro România», formată din cei 64 de reprezentanți ai partidului aleși în funcții de conducere la nivelul județului: viceprimari și consilieri comunali, orășenești, municipali și județeni. Vicepreședinte al Ligii a fost ales consilierul municipal Gheorghe Huluță iar președinte interimar este, până în iunie, Cosmin Necula, consilier județean.

“Noua structura de conducere a Ligii Aleșilor Locali va reprezenta nucleul de pornire a ceea ce înseamnă activitatea noastră politică. Pro România își dorește să fie un partid de echilibru pe scena politică a Bacăului. Nu dorim funcții sau sinecuri, eu nu sunt interesat de nici o funcție publică, activez în mediul privat”, a declarat Cosmin Necula, fostul primar al Bacăului.

Cosmin Necula spune că aleșii Pro România nu vor fi “Gică Contra” în consiliile locale, nu-și doresc să facă opoziție de dragul opoziției.

“Vrem să găsim o politică comuna pentru administrația locală. Năs vrea ca între noi să fie relații de subordonare, ci numai de colaborare, a declarat vicepreșdintele Gheorghe Huluță.PUBLICITATE