IPS arhiepiscop Ioachim, alaturi de elevii bacauani, la Biserica "Sf. Imparati" / Foto: Liviu Maftei

Ajuns la cea de-a IV-a editie, programul “Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti!” derulat de catre Arhiepiscopia Romanului si Bacaului i-a adunat pe elevii bacauani in tinda Bisericii si in acest inceput de septembrie.

Astfel, vineri, 9 septembrie, in ziua de praznuire a Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, preoti din Protopopiatul Bacau, in frunte cu ierarhul locului, IPS arhiepiscop Ioachim, au dat glas rugaciunilor de binecuvântare pe care scolarii sa le poarte ca pe o pavaza in drumul lor spre cunoastere.

Curtea Bisericii “Sf. Imparati” din municipiul Bacau s-a umplut de tineri veniti sa reinnoade legatura multiseculara dintre Biserica si Scoala. Si, pentru ca aceasta intâlnire sa fie mai placuta, organizatorii le-au oferit daruri constând in rechizite scolare si dulciuri.

PUBLICITATE

Programul a continuat duminica, 11 septembrie, când, in jurul orei 10.00, IPS Ioachim s-a intâlnit cu elevii din zona de sud a Bacaului sub cupola Bisericii “Sf. Dumitru” din cartierul Narcisa. Apoi, a venit rândul tinerilor din Protopopiatul Moinesti, urmând ca, saptamâna viitoare, proiectul sa se desfasoare si in celelalte protoierii din judetul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Multi dintre acesti bieti copii , vor ajuge forta de munca bruta pentru staraini , daca politicienii si preotii vor continua sa faca ce au facut de 26 de ani pana in prezent . Sa ma contrazica cineva…..

LĂSAȚI UN MESAJ