Hramul Inaltarii Domnului i-a adunat pe credinciosii bacauani in bisericile din cadrul Eparhiei Romanului si Bacaului.

In mod special, joi, 9 iunie, in cel mai mare lacas de rugaciune de pe malul Bistritei, rugaciunile acestui praznic imparatesc au rasunat in mod aparte prin glasurile preotilor-slujitori, in frunte cu ierarhul locului, IPS arhiepiscop Ioachim. In cadrul Sfintei Liturghii, un moment aparte l-a constituit pomenirea mortilor, in special a eroilor care si-au dat jerta suprema pentru tara si semenii lor.

Cu piosenie si recunostinta, a fost evocat si numele capitan-comandorului Voicu Ionut Socae, concitadinul nostru, membru SMURD, care si-a pierdut viata intr-o misiune de salvare.

PUBLICITATE

La final, corul de copii coordonat de catre prof. Mihaela Potirniche a completat atmosfera de sarbatoare din Catedrala “Inaltarea Domnului”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ