Acuzatie grava la adresa unui cioban, din comuna Rosiori. Barbatul, in vârsta de 44 de ani, a fost retinut de procurori pentru tentativa la omor deosebit de grav. Omul este acuzat ca a batut crunt doi barbati, care il ajutau la stâna.

Totul a pornit de la bautura când victimele i-ar fi cerut sa le mai dea niste bani. I-a refuzat si drept razbunare au profitat când acesta era cu spatele si l-au lovit. Ciobanul s-a enervat, a pus mâna pe un par si a inceput sa-i loveasca fara mila.

Unul a fost supus unei interventii chirurgicale si se afla la Reanimare, celalalt fiind ceva mai bine. Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca sa stea mai bine de 12 ani in spatele gratiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ