– infractorii fara frica de Dumnezeu au plecat cu mai multe carti vechi, câteva cruci, covoare si au distrus mai multe bunuri din lacasul de cult

Batrânii din satul Misihanesti, comuna Rosiori, vorbesc numai despre cele intâmplate in localitatea lor.

Bisericuta din sat a fost calcata de hoti de doua ori de la inceputul lunii. Acestia au spart usa de la intrare, au patruns in altar unde au stricat mai multe bunuri, au aruncat icoanele vechi de pe pereti, au furat covoarele, mai multe cruci, dar cele mai pretioase lucruri disparute sunt câteva carti liturgice foarte vechi si care se presupune ca sunt valoroase.

Prejudiciul nu a fost estimat, dar furturile au fost raportate politistilor, insa pâna acum faptasii nu au fost prinsi.

PUBLICITATE

Biserica din satul Misihanesti are o vechime de peste 200 de ani, iar localnicii s-au ingrijit de ea. Tocmai de aceea ei se roaga acum ca hotii sa fie identificati si sa plateasca pentru ce au facut.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Minti diabolice, fara constiinta, fara frica de Dumnezeu, astfel de specimente trebuie autoritatiele sa-i arda in fata comunitatii! Doamne ajuta autoritatile sa-i gaseasca!

LĂSAȚI UN MESAJ