Pugilistul nascut in Bacau, Ronald Gavril, a câstigat meciul de sâmbata noapte cu Christopher Brooker, desfasurat la Las Vegas.

Meciul a fost unul disputat, in primele runde ambii combatanti impartindu-si cu generozitate pumni.

In runda a cincea, Brooker l-a lovit pe Gavril cu un upercut care l-a doborât, insa românul s-a ridicat si a reinceput lupta.

PUBLICITATE

“Adversarul meu a fost foarte puternic, dar m-am întors in lupta ca sa câstig”, a spus Gavril.

“M-am antrenat extrem de greu cu echipa mea. Trebuie să spun că lovitura din runda a cincea m-a determinat sa ma concentrez si sa-mi regasesc puterea psihica”.

Gavril si-a invins adeversarul in runda a 10-a, prin KO.

“Multumesc tuturor fanilor care au fost in aceasta seara alaturi de mine! Sunt foarte multumit de performanta mea din acceasta seara, dupa cum s-a vazut am avut un adversar foarte puternic! Asa cum am promis, imi continui drumul catre titlul mondial!” – a scris Ronald Gavril pe Facebook, dupa meci.

Gavril si Brooker au luptat pentru titlul vacant la categoria super mijlocie NABF.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ