Caravana ciclistilor a plecat pe 5 octombrie de la Miercurea Ciuc la Piatra-Neamt, apoi s-a deplasat la Suceva dupa care s-a indrepta spre Iasi.

De la Iasi ciclistii au venit sâmbata, 8 octombrie, la Bacau de unde au plecat duminica spre Miercurea Ciuc. Ciclaton, ajuns la a III-a editie, a fost organizat de catre Fundatia Adept Transilvania, principalul scop al evenimentulu fiind sustinerea educatiei in zona colegiilor din România.

Activitatea contine cinci proiecte pentru care ciclistii parcurg acest circuit, in urma caruia vor strânge fonduri din donatii, fonduri care vor ajunge la câstigatorii celor cinci proiecte.

PUBLICITATE

Cele cinci proiecte sunt: „Impact” al Fundatiei „Noi Orizonturi”, proiectul „Zburd”, adresat mai mult profesorilor, „Tabara de leadership” al Fundatiei „Ardor”, “Ajungem mari” un proiect care tinteste copiii din zonele defavorizate si „De-a arhitectura”. In cursa pentru câstigarea de proiecte sunt inscrise mai multe scolii si licee din judetul Bacau, intre care Colegiul „Grigore Antipa”, Colegiul Economic „Ion Ghica” si Colegiul National „Ferdinand I”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ