Weekend-ul 22-23 august a adus in centrul Bacaului a V-a editie a Bacau Streetball Challenge, eveniment ce a adus in fata publicului competetii de baschet (3 la 3, aruncari de 3 puncte, 2 ball si X&O), demonstratii de karate, street dance, de baschet in fotoliu rulant precum si activitati anexe oferite de voluntarii asocialtiei STEP: facepainting, tatuaje hena etc.
Marele premiu si atractia principala pentru competitorii categoriei open este reprezentarea României in 2016 la turneul de la Praga, Prague International Streetball plus un premiu in valoare de 2.000 de lei, premiu revendicat de echipa Bob’s Squad Leii din Bucuresti. Acestia au reusit sa se impuna in fata echipei Babylon intr-un meci dramatic disputat in 2 contra 3 mai bine de 5 minute.

Clasamentul final, pe fiecare categorie, a fost urmatorul: 

Categoria Junior:
1. Etaju’ 3 (Bacau) 
2. Iesenii (Iasi)
3. Ciokobonoko (Husi)
Categoria Open Mix:
1. Noroc (Botosani) 
2. Ingerii prafuiti (Bacau/Bucuresti) 
3. Fantastic 4 Mixt (Focsani)
Categoria Open:
1. Bob’s Squad Leii (Bucuresti) 
2. Babylon (Bucuresti) 
3. Fantastic 4 (Focsani)

PUBLICITATE

Florin Stefanescu

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ