Tribunalul Sibiu, acolo unde se judecau cererile de revizuire a deciziei instantei din Covasna, pe baza careia 43.000 de hectare de padure, din judetul Bacau, ar fi trebuit retrocedate lui Gheorghe Paltin Sturdza, un mostenitor al lui Dimitrie Ghika, a hotarât suspendarea punerii in aplicare a respectivei sentinte.

Pe lânga faptul ca retrocedarea a fost suspendata s-a mai dispus si „suspendarea judecatii celor doua cereri de revizuire pâna la solutionarea definitiva a cauzei penale ce face obiectul dosarului nr. 63/P/2012 al Parchetului de pe lânga ÎCCJ-DNA”, se arata in motivarea Tribunalului Sibiu.

Cererile de reviziuire au fost depuse de catre Directia Silvica Bacau si Comisia de fond funciar Bacau, nemultumite de faptul ca mostenitorul a primit câstig de cauza la Covasna, desi la alte instante a pierdut.

PUBLICITATE

Cazul a intrat si in atentia Directiei Nationale Anticoruptie care in urma cu o luna a facut perchezitii in Bacau, dar si in alte judete, si a trimis in spatele gratiilor mai multi politicieni influenti. Prejudiciul in acest dosar a fost estimat la peste 300 de milioane de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ