Trei bărbați din comuna Gioseni, depistați pe fondul de vânătoare cu lațuri asupra lor, au fost reținuți de polițiști. Anterior cei trei ar fi barconat prin aceeași metodă un porc mistreț.

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au depistat trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, toți din comuna Gioseni, care se aflau pe fondul cinegetic nr. 33 Gioseni și aveau asupra lor 41 de lațuri, în vederea capturării animalelor sălbatice de talie mare (porci mistreți).

Din cercetările polițiștilor a rezultat că cei trei, la data de 16 noiembrie a.c., ar fi prins cu ajutorul lațurilor un porc mistreț pe care l-au împărțit intre ei.

PUBLICITATE

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic.

Față de cele trei persoane a fost luată măsura reținerii, urmând să fie prezentate Parchetului şi Judecătoriei Bacău cu propunerea de arestare preventivă.

Cele 41 de laturi și carnea de mistreț găsită la domiciliile bănuiților au fost ridicate în vederea cercetărilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. mistretii s-au inmultit de fac adevarate prapaduri prin recoltele oamenilor. nimeni nu are voie sa-i atinga nici cu o floare ca e braconaj. macar asa ii mai raresc si au si oamenii un oarecare castig. daca silvicul nu si-i tine in fondurile lor (sa-si faca dracului garduri in jurul padurilor daca-i iubesc atata) si vor devasta in continuare recoltele oamenilor urmatorul pas logic vor fi grauntele otravite, ca tot este Romania patria hibrizilor modificati genetic si “tratati” 😀

LĂSAȚI UN MESAJ