O femeie de 35 de ani, care ar fi sustras din apartamentul unei vecine bunuri în valoare de apropae 4000 de lei a fost reținută 24 de ore și este cercetată pentru furt calificat.

La data de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au depistat o femeie de 35 de ani, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că cea în cauză, la data de 14 iunie a.c., în jurul orei 07.30, ar fi pătrun s în locuința unei vecine, profitând de faptul că ușa de acces era descuiată și de pe o masa ar fi sustras două telefoane mobile, în valoare totală de 3750 lei.

PUBLICITATE

Bunurile sustrase au fost recuperate și retituite persoanei vătămate.

Față de bănuita de 35 de ani s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ