In cursul zilei de astazi, miercuri, 5 mai, se efectueaza lucrari de asfaltare pe strada Milcov, de la intersectia strazilor Letea cu Milcov si pâna la prima intersectie cu Târgul de rusi (bazarul).
Prin urmare, au fost impuse restrictii de circulatie, dupa cum anunta un comunicat al Primariei, „pâna pe la orele prânzului”.  

Acelasi comunicat spune ca s-a mai construit o scara pietonala suplimentara de acces din zona Alecu Russo spre pasarela Milcov, care a beneficiat de reconsolidare, plus ca s-a montat si vopsit gardul de protectie a pasarelei.

Vineri, 6 mai, daca vremea va permite, va continua asfaltarea pe strada Milcov, spre Pompieri. De asemenea, a început si operatiunea de marcare a strazilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ