În această zi, poliţiştii băcăuani vor acţiona pentru siguranţa cetăţenilor care vor participa la ceremonialul militar şi religios ce va avea loc la Cimitirul Central din Bacău, cu ocazia Zilei Eroilor.

Astfel, în vederea asigurării fluenţei şi siguranţei traficului rutier, în zona de desfăşurare a festivităţilor, începând cu ora 11.30 se va închide circulaţia pe Calea Mărăşeşti, tronsonul cuprins între intersecţia cu străzile Letea şi Garofiţei şi intersecţia cu străzile Spiru Haret şi Erou Ciprian Pintea.

De asemenea, începând cu orele 14.00, la Monumentul Eroilor Neamului din comuna Sarata, va avea loc un ceremonial militar şi religios, sens în care poliţiştii vor fi la datorie şi în această zonă.

Le recomandăm conducătorilor auto care tranzitează zonele de desfăşurare a manifestărilor publice să ruleze cu prudentă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor în trafic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ