Dupa extragerea de duminica, 13 martie, reportul la jocul de tip loto Joker din portofoliul companiei „Loteria Româna” a atins o cota care nu ar lasa indiferent pe niciun jucator pasionat sau ocazional. Numai la categoria I-a a jocului, s-au adunat peste 7,6 milioane de lei (circa 1,7 milioane de euro), dar si la jocul 6 din 49, preferatul românilor, reportul la prima categorie a depasit 1 milion de euro, dupa ce, la trecerea dintre ani, doi jucatori din Gaesti au impartit potul cel mare de peste 32 de milioane de lei (circa 7,1 milioane de euro).

„Sanse exista la toate jocurile «Loteria Româna». De exemplu, la 5 din 40, mai putin popular printre jucatori, un locuitor din zona noastra a jucat mai multe bilete, printre care si unul completat in agentie, care era prins cu un bold pe panou. Aparatul a «vazut» intepatura ca fiind marcat un numar in plus pe lânga cele 5 completate de jucator.

Dupa extragere, omul a consultat numerele incercuite pe bilet si constatat ca a prins 4, numai ca in agentie nu l-a gasit in lista de câstigatori. Ulterior, si-au dat seama ca, de fapt, jucatorul prinsese 5 numere, unul fiind cel «marcat» de intepatura”, a explicat Vasile Nechita (foto), directorul interimar al „Loteriei Române” Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ