Niciun jucator la loto Joker si 6 din 49 nu a nimerit combinatia norocoasa de numere la ultima tragere a lunii trecute, care a avut loc duminica, 31 mai 2015. Prin urmare, la categoria I a jocului Joker, reportul pentru saptamâna aceasta depaseste cu mult 1,6 milioane de euro.

Bani multi s-au strâns si la 6 din 49, unde, tot la prima categorie, potul a depasit 1,5 milioane de euro. Chiar si asa, tot au fost 25 de jucatori care si-au bagat in buzunare peste 7.000 de lei fiecare, nimerind combinatia de numere de la categoria a II-a jocului 6 din 49. Prin urmare, pasionatii bacauani ai unor astfel de jocuri au milioane de motive sa-si mai incerce norocul la tragerile programate pentru joi, 4 iunie.

Cel mai recent, premiul categoriei I la Loto 6 din 49 a fost acordat în 5 aprilie, când o jucatoare a câstigat peste 13,4 milioane de lei, cu un bilet jucat la Eforie Sud, judetul Constanta. De altfel, este primul premiu de categoria I la Loto 6 din 49 obtinut în acest an. Insa, cel mai mare premiu la Loto 6 din 49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câstigat, la 14 iulie 2013, de un jucator din Galati.

Mai retinem ca, recent, „Loteria Româna” a lansat o noua editie a Lozului Mirilor (a patra emisiune a acestui produs), unul dintre cele mai apreciate lozuri in plic. „«Lozul mirilor» aduce jucatorilor norocosi un total de peste 315.000 de premii. Cu numai 2 lei, pasionatii pot câstiga valori de 50 de lei, 500, 10.000 sau, de ce nu, marele premiu de 50.000 de lei.

De exemplu, la cea de-a doua serie, un bacauan care nu era tocmai la vârsta insuratorii, fiind trecut de prima tinerete, a câstigat,cu doar 2 lei, aproape 50.000 de lei”, a declarat Lucian Antoniu, directorul „Loteria Româna” Bacau. Nu uitati si ca, din acest an, câstigatorii la loz în plic si pacanele sunt obligati sa declare Fiscului veniturile obtinute.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ