Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru micutii artisti plastici bacauani care au dorit sa-si afirme talentul. Oportunitatea de exprimare vizuala a acestora le-a fost oferita de Colegiul National de Arta “George Apostu” care, in parteneriat cu Palatul Copiilor si Colegiul National Pedagogic “Stefan cel Mare”, a organizat cea de-a XI-a editie a Concursului Judetean “Masti”.

Expozitia din acest an insumeaza 150 de masti realizate de elevii claselor V – XII din 10 institutii de invatamânt din judetul Bacau. Ei au fost rasplatiti pentru munca lor cu premii oferite de o comisie de jurizare formata din profesorii de la sectia de Arta Plastica a Colegiului “George Apostu” in atmosfera de sarbatoare oferita marti, 15 decembrie, de galeria de arta din holul liceului.

“Daca nu ne pastram traditiile, daca nu le aducem din când in când in fata ochilor, daca nu le conservam, inseamna ca noi, ca popor, nu mai existam” a subliniat prof. Daniela Birzu, directorul Colegiului “George Apostu” in prezentarea sa din cadrul vernisajului. Expozitia “Masti” poate fi vizionata pâna vineri, 15 ianuarie 2016.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ