Joi, 6 octombrie, Cenaclul Lira 21, prin initiatorul si coordonatorul lui, scriitoarea Cristina Stefan , anunta o noua stagiune a „Serilor Literare la Cafeneaua Atelier”, proiect de asemenea initiat de Cristina Stefan, sustinut de Cafeneaua Atelier si agreat de Scoala Populara de Arta Bacau si Uniunea Scriitorilor din Romania Filiala Bacau.

Prima seara din noul „sezon” al Serilor Literare va prilejui doritorilor o intalnire cu criticul literar Petre Isachi si scriitorul Viorel Savin, tema generala a serii fiind Proiectul Cultural 2017 – Anul Ovidiu, proiect initiat de Viorel Savin si sustinut pana acum, cel putin la nivel teoretic de mai multi reprezentanti ai vietii culturale bacauane.

Potrivit programului anuntat, se vor citi versuri din Publius Ovidius Naso, se va discuta despre opera si viata acestuia si se vor creiona activitati ulterioare pentru marcarea Anului Ovidiu.

De asemenea, se va discuta pe tema formatului Serilor Literare astfel incat ele sa fie cat mai atragatoare si cu folos pentru un public variat si numeros. Serile Literare se vor petrece, in principiu, in fiecare joi, de la orele 17, la Cafeneaua Atelier din municipiul Bacau.PUBLICITATE