Poliţiștii băcăuani recomandă tuturor participanţilor la trafic să ţină seama de informarile meteorologice din această perioadă şi să respecte indicațiile polițiștilor și regulile de circulație necesare deplasării în condiţii de siguranţă pe drumurile publice.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze de deplasare condițiilor concerete de drum, să păstreze distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante.

De asemenea, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

PUBLICITATE

În situația în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea liminilor de către ceilalți conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite și pe timpul zilei pentru a putea fi vizibili în trafic.

Înainte de apleca la drum informați-vă despre starea drumurilor de pe traseul ce urmează a fi parcurs.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ