Unul dintre cei mai mari violoniști din Europa, Antal Zalai, din Ungaria, va concerta, joi, 12 mai, de la ora 17,00, în spațiul multifuncțional al Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti”, din Onești. Violonistul va interpreta lucrări de Eugène Ysaÿe, Johann Sebastian Bach și Béla Bartók.

Concertul este organizat de Primăria Municipiului Onești și de Biblioteca „Radu Rosetti”.
Antal Zalai, un violonist clasic, este câștigătorul Premiului I la Concursul Internațional de Vioară Rodolfo Lipizer 2004 din Italia.Activitățile sale artistice de excepție au inclus colaborări cu dirijori distinși, precum și apariții la festivalurile internaționale de muzică. A susținut recitaluri la Carnegie Hall Weill Recital Hall din New York, la Kennedy Center Terrace Theatre din Washington DC, la Grand Hall a Conservatorului din Moscova, la Victoria Hall din Geneva, la Sala de concerte a Conservatorului Regal din Bruxelles și la Centrul Chan pentru Artele Spectacoului din Vancouver.

„Un violonist ieșit din comun, caracterizat de o tehnică perfectă, un sunet strălucitor și amplu, o muzicalitate curată și matură și o personalitate nobilă” – îl caracteriza violonistul Igor Oistrach.

Concertul extraordinar are loc în Stagiunea muzicală 2022.
Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate!

 

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE