Bărbatul de 42 de ani, din comuna Tamaşi, care vineri dimineaţă a încercat să ademenească o elevă de clasa a III-a, de la Şcoala „A.I. Cuza” din Bacău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracţiunile de tentativă de lipsire de libertate, lipsire de libertate şi tentativă la agresiune sexuală.

Acesta a fost prins sâmbătă seara, după ce, în jurul orei 19.00, a acostat o adolescentă de 17 ani, din comuna Dămieneşti.

Ar fi abordat-o iniţial la Parcul Trandafirilor unde a întrebat-o acelaşi lucru: unde este Autogara? A urmărit-o apoi până la Colegiul Economic unde a ameninţat-o cu acte de violenţă şi i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu el.

PUBLICITATE

Tânăra a scos în acel moment un spray lacrimogen şi i-a pulverizat în faţă, reuşind astfel să scape din mâinile lui şi să fugă. A alergat până la Secţia 2 Poliţie unde a sesizat cele întâmplate. Imediat, poliţiştii au răscolit zona şi l-au prins în apropiere de Autogara Bacău.

Acest individ nu este la primele tentative.

El a mai făcut 9 ani de închisoare, după ce în 2003 a violat o minoră, fiind eliberat din puşcărie în 2015.

Potrivit unui articol publicat de Curierul Naţional, în octombrie 2003, bărbatul, care atunci avea 28 de ani, a acostat o minoră de nouă ani în zona Autogării şi prin ameninţare a dus-o pe un teren viran unde a violat-o. A fost prins a doua zi de poliţişti şi s-a stabilit că tot el mai era autorul unei agresiuni şi a unei tentative de viol.

Şi acestea nu sunt singurele fapte comise. El ieşise din închisoare în 2002, după şapte ani petrecuţi în spatele gratiilor tot pentru viol, victimă fiindu-i atunci o minoră de şapte ani, dar înainte a mai avut alte două condamnări pentru tentativă de viol şi viol.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. nu vreau să fiu severă dar atunci când o persoană ajunge la închiaoare pentru : viol,furt sau crimă nu avem la ce să ne asteptăm ,după eliberare le va repeta consider că am fi mult mai însiguranță dacă iar ține închişi pe viața

LĂSAȚI UN MESAJ