Individul de 40 de ani a contestat decizia Judecatoriei Bacau de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru infractiunile de agresiune sexuala si violare de domiciliu, dar i-a fost respinsa ca nefondata de catre judecatorii de la Tribunalul Bacau.

Prin urmare, acesta va sta in spatele gratiilor pâna la inceputul lunii viitoare. El este acuzat ca intr-una din noptile trecute a intrat in casa unui batrân de 94 de ani, veteran de razboi, l-a amenintat cu moartea si l-a agresat sexual.

A doua zi dimineata, nonagenarul i-a povestit nepoatei sale ce a patit iar femeia a anuntat politistii care au demarat o ancheta si l-au prins pe agresor. Acesta a mai ispasit o pedeapsa de trei ani pentru o fapta similara.

PUBLICITATE

Victima lui de atunci, un batrân de 77 de ani, si-a pus capat zilelor in urma cu aproape doua luni, iar oamenii din sat cred ca a recurs la acest gest de frica sa nu fie din nou batjocorit, dar si de rusine.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ