Ioan Catana si Razvan Sendrea, past-president – ul si presedintele in exercitiu al Lions Club Sf. Gheorghe (Foto: Petru Done)

Mandatul de presedinte al Lions Club Sf. Gheorghe Bacau pentrul anul 2016 – 2017, care incepe la 1 iulie, a fost preluat de Razvan Sendrea. El a fost predat de Ioan Catana intr-o ceremonie la care au participat, alaturi de membrii clubului, primarul nou ales al municipiului Bacau, Cosmin Necula, past-guvernatorul Ionel Lupu, reprezentanti ai celorlalte cluburi Lions din Bacau si altii.

Predarea si preluarea mandatului a fost prilej pentru trecerea in revista a activitatii Lions Club Sf. Gheorghe in anul lionistic 2015 – 2016. Intr-un scurt raport prezentat de past-president – ul Ioan Catana s-a amintit de acordarea a patru burse scolare, de organizarea, cu sprijinul Colegiului „N.V.Karpen”, a celui de al doilea curs Lions Quest din Bacau, la care au participat si absolvit 33 de cadre didactice.

Clubul a acordat Marele Premiu la Festivalul International de Muzica pentru copii si tineret „Stea între stele”, organizat de Centrul Daniel din Bacau, dar si un premiu pentru cel mai tânar participant, si a organizat si in anul lionistic trecut faza judeteana a concursului „Afise pentru Pace”, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean.

PUBLICITATE

De asemenea, clubul a colaborat cu Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau pentru actiuni de sprijin in Satul Seniorilor Milly de la Buhusi, unde circa 100 de persoane în vârsta au primit daruri, iar Centrul de asistenta pentru aceste persoane a primit un aparat medical electronic multifunctional portabil pentru monitorizarea principalelor functii ale corpului si o masa de kinetoterapie.

Membrii clubului, în colaborare cu Fundatia „Mama Olga”, au dus unei familii cu zece copii de la Manastirea Casin haine si alimente si s-a intervenit pentru recalcularea tuturor drepturilor legale ce li se cuvin acestora.
Au fost amintite si actiunile de plantare de arbori si screeningul oftalmologic de la Scoala Speciala Montessori, din Bacau, dar si chartarea unui nou club Lions în Bacau, Lions Club Sanity, si o actiune ampla dedicata Zilei Internationale a Copilului, care a avut loc recent.

Noul presedinte, Razvan Sendrea, va fi secondat, pe parcursul mandatului sau, de Cosmin Buznea (vicepresedinte 1) si de Andrei Nemteanu (vicepresedinte 2).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ