Sute de kilograme de produse alimentare au fost confiscate de polițiștii de investigarea criminalității economice băcăuani, în urma acțiunilor de prevenire și combatere a ilegalităților în domeniul comerțului cu produse alimentare și de sezon.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău acționează, în acestă perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comerțului cu jucării, mărfuri alimentare, legume, fructe, băuturi alcoolice și produse ornamentale.

În cadrul activităților desfășurate în perioada 25 noiembrie -3 decembrie a.c., polițiștii au efectuat 96 de controale, fiind verificate 62 de societăți comerciale și 34 de persoane fizice.

PUBLICITATE

Polițiștii au constatat 7 infracțiuni, dintre care 4 de evaziune fiscală și au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 48 485 de lei.

Ca urmare a neregulilor constatate polițiștii au ridicat în vederea confiscării 294 kg legume și fructe, 111 litri ulei, 58 kg de zahăr, 50 litri băuturi alcoolice, obiecte ornamentale și de uz casnic, în valoare totală de aproximativ 7 000 de lei.

Polițiștii de investigarea criminalității economice vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, conform Planului general de măsuri pentru asugurarea climatului de ordine și siguranță publică “Sărbători de iarnă în siguranță”.

În prag de sărbători, Poliția Română vă recomandă să nu vă lăsați amăgiți de chilipiruri. Anumite produse contrafăcute vă pun în pericol sănătatea!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Cand scapa pietele bacauane de “comerciantii ” de telefoane si vanzatorii tuciurii de tigari ? In Piata Centrala vad de ani de zile aceiasi tigani care vand telefoane furate si tigari de contrabanda !!! Cine ii sustine ???????

  2. mare realizare odata in an oare pe cei care vand tigari si telefoane de ce nu ii intreaba nimic daca nu stiti va spun eu ca sunt mana in mana cu asa zisii politisti locali care atunci cand sunt organizate astfel de activitati ii avertizeaza

LĂSAȚI UN MESAJ