Peste 30 de metri cubi de cherestea au confiscat polițiștii din Bacău, în cadrul unei acțiuni de verificare a respectării normelor legale referitoare la transportul materialelor lemnoase.

La data de 9 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice, au acționat pe linia verificării respectării condițiilor legale privind transportul materialului lemnos.

Pe DN 2G – Mărgineni, polițiștii au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Brusturoasa, care transporta cu un autocamion 15,69 mc cherestea rășinoase, pentru care a prezentat un aviz care nu corespundea din punct de vedere cantitativ și calitativcu materialul transportat.
Față de conducătorul auto s-a dispus sancționarea contravențională și s-a luat măsura confiscării celor 15,69 mc cherestea, care a fost predată O.S. Fântânele, în vederea valorificării.

PUBLICITATE

Pe DJ 119B – Hemeiuș a fost identificat un bărbat care transporta, 6,91 mc cherestea rășinoase fără a deține documente de proveniență.
S-a dispus sanctionarea contravențională a conducătorului auto și confiscarea cantitatii de 6,91mc cherestea, care a fost predată O.S. Fântânele, în vederea valorificării.

Pe DN 2A- Agăș a fost identificat un alt bărbat care trasnporta 6,57 mc cherestea rășinoase pentru care nu detinea aviz de însoțire secundar.
Cheresteaua a fost confiscată și predată O.S. Comănești, în vederea valorificării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. In comuna TAMASI, la orele 4-5 dimineata circula carute cu lemne furate, fenomen care continua dupa ani si ani de zile. Miercurea trecuta, cineva a filmat o caravana de 7 carute pline cu copaci tineri, taiati ilegal. Filmul este pe youtube. . Madam primarita ar putea sa raspunda si la intrebarea ce s-a intamplat cu padurea de puieti plantata acum cativa ani si inagurata de BOC si de restul trantorilor din PDL. Din ce se aude prin zona, Politia si primaria sunt mana in mana, adica inchid ochii la aceasta grava infractiune, dovada si faptul ca de zi de zile nu s-a dat nicio amenda in zona, desi padurile s-au golit.

LĂSAȚI UN MESAJ