Polițiștii din județul Bacău au efectuat, sămbătă 4 aprilie a.c., 68 de controale, în cadrul acțiunii desfășurate în principalele pieţe comerciale, pentru prevenirea și descurajarea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu peşte şi produse din peşte, precum şi carne şi produse din carne.

Activităţile desfășurate, se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, dispus de Şeful Poliţiei Române, pentru perioada 2- 9 aprilie a.c., pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor de Paşti, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

La data de 4 aprilie a.c., poliţiştii au continuat acţiunile preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

PUBLICITATE

Poliţiştii au executat 68 de controale, la 60 de societăţi comerciale și 55 persoane fizice.

În urma controalelor, au fost înregistrate 4 de dosare penale, dintre care unul pentru evaziune fiscală, valoarea estimată a prejudiciului cauzat fiind de 15 645 de lei.

Poliţiştii au aplicat 79 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 69 355 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 65 de kg. de pește și produse din pește, în valoare totală de 1185 de lei.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ