FOTO: CRE Bacau

La data de 07 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Politie Letea Veche, împreună cu efective din cadrul I.J.J. Bacău şi lucrători din cadrul Centrului Regional de Ecologie Bacău au acționat pe linie pisciolă, pe luciul de apă al râului Siret şi Bistriţa.

În cadrul acțiunii au fost depistați în flagrant, pe luciul de apă al râului Siret, doi bărbaţi de 44 ani, ambii din comuna Tamaşi, în timp ce efectuau activităţi de braconaj piscicol, folosind o barcă artizanală şi mai multe năvoade -plase din nylon tip monofilament, în care se afla prins peşte.

Ambele persoane au fost conduse la sediul Postului de Poliţie Letea Veche , unde poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute în art. 64 din O.U.G. 23 din 2008 privind pescuitul şi acvacultura.

PUBLICITATE

Obiectele folosite la comiterea infracţiunilor în cauză au fost indisponibilizate.

De asemenea, au fost identificate şi distruse 10 plase monofilament, peştii care se aflau prinşi în acestea fiind redaţi mediului acvatic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. E bine să dai comunicate pe munca altora,așa-i dna Narcisa? Mai scoateti-i pe colegii dvs de la rurală pe teren să mai facă puțină mișcare că le-au crescut burțile. Cred că din cauza grăsimii de la peștele mâncat de la braconieri. Ei niciodată nu văd /găsesc/constată nimic. Trebuie să le dea alții pe tavă.

  2. Felicitări !!! Nu va lăsați ….trebuie pedepse cu executare… 1,2 ani si se mai linistesc…dacă le ar da jandarmii si o mama de bătaie sa vezi cum se linistesc, vorba circula.

LĂSAȚI UN MESAJ