La data de 25.09.2015, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Pînceşti, judeţul Bacău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au surprins în flagrant încălcând normele rutiere două persoane, respectiv,

1. Un bărbat de 57 ani, din Pâncești, conducea un moped, pe drumul comunal 96, din localitatea Pînceşti, fără a deţine permis de conducere.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permois de conducere, faptă prev. şi ped. de art. 335, alin. 1, din Codul Penal, urmînd ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lîngă Judecătoria Bacău.

2. Un bărbat de 46 ani, a fost surprins în flagrant, conducând un moped neînmatriculat sau înregistrat şi fără a deţine permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, fapte prev. şi ped. de art. 334. alin. 1 din Codul Penal şi art. 335, alin. 1, din Codul Penal, urmînd ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lîngă Judecătoria Bacău.

PUBLICITATE

Lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Onești au acționat pe raza comunei berzunți în ziua de 25 septembrie 2015 ocazie cu care au constatat:

1. A fost identificat un tânăr de 24 ani, din Berzunți în timp ce conducea un moped fără a fi înmatriculat sau înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat fapt prev. şi ped. de art. 334. alin. 1 din Codul Penal

2. Un tânăr de 18 ani, și unul de 16 ani, domiciliați în comuna Berzunți au fost depistați pe drumul comunal conducând mopede fără a fi înmatriculate sau înregistrate și fără să posede permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, fapte prev. şi ped. de art. 334. alin. 1 din Codul Penal şi art. 335, alin. 1, din Codul Penal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Poate distinsii politisti ii vor sanctiona si pe soferii de microbuz care incalca grav legislatia in materie de transport persoane circuland cu pasageri in picioare zi de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ