Somnul localnicilor din zona Milcov a fost tulburat, noaptea trecuta, dupa ce un autoturism parcat in apropierea blocului nr. 132 a inceput sa arda, aparent, din senin.

Alertati, locuitorii au inceput sa iasa, rând pe rând, din case, agitându-se in jurul masinii cuprinse de flacari.

„A cui e masina?” se intrebau oamenii.

„A Nicoletei”, venea raspunsul. „M-am trezit, brusc, pe la 3.30, din cauza unor bubuituri. Se auzeau, asa, una dupa alta. Va dati seama, eu nu stau chiar lânga locul unde a luat foc masina, si tot am auzit cum bubuiau toate pe acolo”, povesteste un martor.

In aceste conditii, vecinii au iesit cu totii din casa, ca la cutremur, unii tinându-se cu mâinile de cap, ingrijorati sa nu se extinda focul in toata parcarea, dar si de o eventuala explozie a carburantului din rezervorul masinii incendiate.

masina incendiu2

Proprietarii care-si aveau parcate autoturismele in apropierea vâlvataiei si-au indepartat rapid masinile din parcare, la scurt timp ajungând si pompierii, aflati la doi pasi de zona incidentului, care au si stins flacarile care au cuprins aproape jumatate din masina.

DSC_0359

La lumina zilei, se poate observa ca masina incendiata nu mai poate fi folosita, suferind daune majore la motor si in habitaclu. Din pacate, un autoturism Dacia 1310 a fost serios atins de flacarile pârjolului, la fel si un altul de lux, aflat chiar in imediata apropiere a focului.

masina incendiu4

Oamenii vorbesc cu insistenta, dar mai pe din dos, ca acolo ar fi vorba de un foc pus intentionat de o mâna criminala. La fata locului, a ajuns si un echipaj de politie care a facut primele constatari. Reamintim ca, exact in aceeasi zona, in urma cu mai bine de un an, geamurile si o parte din interiorul unui apartament au fost literalmente spulberate de o explozie survenita la centrala termica a locuintei.

Alte articole