Sedinta s-a tinut cu nervii intinsi la maximum / foto: Ramona Ionescu

Adunarea Generala a Asociatiei de proprietari nr. 116 din Bacau a fost prilej de disputa intre fostul si actualul presedinte. La un an de mandat, Ioan Chirila, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 116, si-a prezentat raportul de activitate in care a scos in evidenta realizarile sale, dar si presupusele ilegalitati ale fostului presedinte, Ciprian Parinceanu.

Acest aspect l-a infuriat pe cel acuzat, iar Parinceanu i-a cerut lui Chirila sa probeze cu documente acuzele care i se aduc. Astfel ca, presedintele Asociatiei nr. 116 a pus la dispozitia locatarilor o serie de copii dupa contractele incheiate de vechea conducere. “Au fost contracte paguboase, incheiate in defavoarea locatarilor. De când am venit la conducerea acestei asociatii am renegociat toate contractele si am renuntat la cele care nu se justificau, astfel incât, contributia oamenilor sa fie mai mica si justificata cu documente.

Parinceanu a avut posibilitatea sa recupereze de la CET Bacau un miliard de lei si nu a facut-o, a platit din banii locatarilor un consilier juridic care nu a reusit sa execute niciun rau platnic, si-a angajat secretara, am preluat documente incheiate cu diversi prestatori de servicii din care nu reiese clar activitatea prestata, sumele etc. Am gasit o multime de nereguli in activitatea fostului presedinte, iar o parte din probleme am reusit sa le indrept, pentru unele inca ne mai judecam in instanta si cine doreste sa-i detaliez situatia existenta la nivel de asociatie, are acces la documente”, a declarat Ioan Chirila, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 116. Pârâtul, in cazul de fata, Ciprian Parinceanu, a respins toate acuzatiile care i-au fost aduse, insistând ca acestea sa fie probate cu documente.

“Am condus aceasta asociatie mai bine de 10 ani. Credeti ca la atâtea nereguli nu s-ar fi autosesizat vreo autoritate abilitata sa verifice veridicitatea acuzatiilor care mi se aduc? Daca as fi fost in neregula cu ceva, n-as mai fi avut curajul sa ma prezint in fata oamenilor. Acuzatiile care mi-au fost aduse nu au nicio baza. Chirila vrea doar sa iasa in evidenta si sa improaste cu noroi”, declara Ciprian Parinceanu. Neregulile gasite in documentele asociatiei nu l-au vizat doar pe Ciprian Parinceanu, ci si pe fostul cenzor, care ar fi trecut cu vederea unele greseli din contabilitate si pentru asta a fost demis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ