La data de 04 mai a.c., polițiștii din comuna Răchitoasa au identificat pe un drum public din comună un autoturism care prezenta multiple avarii.

Din verificările polițiștilor a rezultat că la data de 03 mai a.c., un tânăr de 20 de ani a condus autoturismul în cauză și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum acoperit cu balast, a pierdut controlul volanului, a derapat, a acroșat gardurile a două imobile, după care vehiculul s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier nu s-au înregistrat victime omenști.

PUBLICITATE

Polițiștii au stabilit că tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numărul de înmatriculare montat pe vehicul aparține altui autoturism. De asemenea, din verificări a rezultat că autoturismului în cauză i s-a alocat un număr de înmatriculare provizoriu, a cărui valabilitate a expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu numere false de inmatriculare, conducere fără permis și distrugere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ