– un localnic l-a gasit cazut pe ulita catre casa, cu fata plina de sânge si mai multe lovituri de cutit in spate

Tragedia s-a petrecut marti dimineata, in a treia zi de Paste, pe o ulita din satul Dumbrava, comuna Rachitoasa. Tânarul, in vârsta de 35 de ani, a fost gasit fara viata si plin de sânge aproape de locuinta. Vecinii au sunat imediat la politie, iar zona a fost impânzita de politisti, coordonati de un procuror criminalist.

Victima fusese plecata peste noapte la discoteca din comuna si se pare ca acolo ar fi avut o altercatie cu un tânar. Dimineata a iesit la ocazie ca sa vina acasa si l-a adus cu masina un barbat din sat, care l-a lasat in vale. Cel mai probabil agresorul i-a tinut calea si l-a atacat in plina strada cu un cutit.

PUBLICITATE

„Ma duceam la vale si l-am vazut cazut acolo jos. Nu l-am recunoscut, nu stiam cine era. Avea intepaturi de cutit si era sânge in jurul sau”, povestea Ionut Corcovala, un localnic. „Mi-a zis o femeie ca este un om mort mai sus. M-am dus acolo, dar nu mai misca. Ne-am adunat mai multi, am strigat la el, dar era deja decedat. Nu l-am miscat ca am asteptat sa vina politistii”, spunea si nea Vasile.

Zeci de oameni din sat s-au adunat la fata locului. „Era de nerecunoscut la fata. Eu am numarat pe spatele lui noua taieturi de cutit”, spunea un alt localnic. In scurt timp politistii au retinut un baiat, de 17 ani, care locuia la câtiva metri de locul in care s-a produs crima. Oamenii vorbeau ca avea sânge pe mâini când i-au pus catusele iar câinele de urma, adus de anchetatori la fata locului, i-a condus tot la locuinta supectului.

Potrivit unor martori, cu el s-ar fi certat victima la discoteca din comuna si ar fi ajuns in sat cu doar câteva minute inaintea barbatului ucis. Minorul a fost dus la audieri si daca va fi gasit vinovat el risca sa stea peste 12 ani la inchisoare. Tânarul de 35 de ani era casatorit si nu avea copii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ