Moartea cu multe semne de intrebare la Rachitoasa. In noaptea de luni spre marti, un batrân de 82 de ani, din localitate, a fost gasit in agonie si cu fata plina de sânge, in casa unui amic de-al sau, in vârsta de 44 de ani, acolo unde s-au retras spre seara ca sa mai stea la un pahar de vin.

Batrânul a ramas peste noapte aici si dupa cum le-a povestit proprietarul anchetatorilor, pe la ora 5.00 dimineata când s-a trezit l-a gasit cazut pe jos in camera si plin de sânge. A mers in mare graba la vecini ca sa ceara ajutor, iar in localitate a ajuns un echipaj de ambulanta. Octogenarul inca mai traia si a fost transportat la spitalul din Podu Turcului, pentru ingrijiri medicale insa la scurt timp a decedat.

„A strigat la mine sa sun la 112 ca l-au batut unii pe batrân. M-am dus si eu acolo si am vazut ca era batut”, spunea unul dintre vecini. Oamenii din sat fac tot felul de scenarii si asteapta ca procurorii si politistii, care au impânzit localitatea imediat dupa sesizarea cazului, sa afle ce i s-a intâmplat barbatului care a ajuns la spital cu semne de violenta la nivelul fetei.

PUBLICITATE

Anchetatorii au discutat cu partenerul de pahar al victimei, care a sustinut ca nu are nicio legatura cu cele intâmplate, insa la audieri urmau sa ajunga si alte persoane. Procurorii asteapta si rezultatul necropsiei care sa stabileasca cauza exacta a decesului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ