Punct final in concursul directorilor de scoli

2

Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a definitivat concursul directorilor de scoli. Dupa proba scrisa, din cei 250 de candidati participanti, au fost admisi 199, iar 6 au ramas in curs de evaluare.

Au fost scoase la concurs 133 de functii de director si 43 functii de director adjunct. Ulterior, timp de aproape o luna, la Colegiul Tehnic de Comunicatii „N.V.Karpen” Bacau s-a organizat si concursul pe probele interviu si prezentare currriculum vitae.

„La o singura comisie nu s-au prezentat membrii desemnati de autoritatea publica locala, respectiv comisia de concurs constituita pentru ocuparea functiei de director de la Scoala Gimnaziala Traian, nici in data programata din 21 octombrie, nici la reprogramare, in 10 noiembrie.

PUBLICITATE

Comisia de concurs va fi convocata din nou astazi, 15 noiembrie”, a explicat prof. Ida Vlad, inspector scolar adjunct si coordonator al centrului de examinare. In total, din candidatii admisi la proba scrisa, 21 au fost respinsi in urma evaluarii CV-ului, iar 2 candidati nu s-au prezentat la aceasta proba.

Din cei 181 candidati declarati admisi si la proba de evaluare a CV-ului, 177 au fost declarati admisi la proba de interviu, iar 4 au fost respinsi. Cei 177 candidati au fost declarati admisi pentru 117 functii de director, respectiv 39 functii de director adjunct.

„Din cei 177 de candidati admisi, 167 au fost admisi pentru o singura functie – 125 pentru functia de director, respectiv 42 de director adjunct. Sapte candidati au fost declarati admisi in aceeasi unitate de invatamânt atât pentru functia de director, cât si pentru functia de director adjunct.

Apoi, un candidat a fost admis pentru ambele functii in doua unitati de invatamânt, un altul a fost admis pentru functia de director in doua unitati de invatamânt, iar un alt candidat a fost admis pentru functia de director in doua unitati de invatamânt si pentru functia de director adjunct intr-o a treia unitate”, a mai spus prof. Ida Vlad.

Dupa solutionarea contestatiilor va fi declarat promovat candidatul care a obtinut cel mai mare punctaj total. Conform metodologiei de concurs, proba scrisa si analiza CV-ului nu se contesta. Eventualele contestatii la proba de interviu se depun la Inspectoratul Scolar, in perioada 21-23 noiembrie.

Pe 9 decembrie, când vor fi rezolvate si eventualele contestatii, se va sti cu exactitate care sunt noii directori admisi prin concurs ce vor conduce pe un mandat de patru ani scolile si colegiile bacauane. Vom publica atunci, lista integrala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Poate nu mai prindeti data aceea, ca si asa sunteti niste smenari care acoperiti toate faptele de coruptie din scoli de ani de zile. De asta sunt tinuti in functii unii de ani grei , pentru peschesuri, ca altfel nu s-ar lupta nici dracu pentru o indemnizatie de 4-500 de lei..DNA-ul ar cam fi obligat sa intre si in ISJ Bacau, sa-i mai scuture pe niste nemernici de pe acolo, ca a inceput sa cam puta pe acolo. Succesuri!!!

    • Deci se ia spaga,cum am banuit!Se vede treaba ca sunt total naiva sa mai sper intr-un invatamant romanesc adevarat.Probabil unii cand ma vad asa de naiva,rad de mine..

LĂSAȚI UN MESAJ