„Puiul Fericit – crescut 100% fără antibiotice”, produs al companiei Agricola Internațional din Bacău, a fost desemnat cel mai bun produs nou al anului la cea de a 16-a ediție a Galei Premiilor PIAȚA – la grupa „Produse de carne”, secțiunea „Cel mai bun produs nou”. Produsul a obținut 30,7% din 555 de voturi exprimate de reprezentanți ai retailerilor, care cumulează 71,5% din numărul total de voturi.

La această ediție a Galei, organizată de revista „Piața”, 31 de companii au câștigat unul sau mai multe trofee. Gala Premiilor Piața este festivitatea de premiere prin care partenerii de afaceri recompensează performanțele sezonului în industria bunurilor de larg consum.

La ediția din acest an, 65 de companii au avut cel puțin o candidatură intrată în top datorită numărului mare de voturi primite. Performanța obținută de aceste 65 de companii este remarcabilă, ținând cont de numărul electorilor care au votat și de calitatea acestora, apreciată prin ponderea ridicată a voturilor deținute.

Cristian Călin, PR Manager la Agricola: „Produsul Puiul Fericit se află la a treia prezență pe această scenă cu acest premiu, prima dată în 2010, când l-am inventat, a doua oară la update în 2014 și iată că se află încă o dată, în 2021. Nu e ușor să cercetezi atunci când îți pui toată voința și toate cunoștințele să obții o carne de pui Premium în România. E un pic mai complicat decât a amesteca niște substanțe în eprubetă. Am investit foarte mult în acest segment de piață și am ajuns la concluzia că merită să facem mai mult.”

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE