PSD Bacău îl susține pe premierul Victor Ponta și considera că acesta trebuie să ducă până la capăt mandatul de prim-ministru.

“Este evident că o luptă politică se pierde sau se câștigă în Parlamentul României iar cei 3 ani de bună guvernare reprezintă cea mai bună carte de vizită pe care un guvern al României a avut-o în ultimii 25 de ani. Este nevoie de stabilitate politică iar interesul național presupune un guvern ales în mod democratic, ce își duce mandatul la capăt, asigurând o reprezentare a tuturor cetățenilor așa cum au decis aceștia în alegerile din 2012, un guvern corect și performant care aparține doar poporului român” se arata intr-un comunicat remis de PSD Bacau.

‘După o perioadă de 10 ani de negura economică, tăieri salariale și penurie financiară, orice județ simte creșterea economică și faptul că România este pe un traseu ascendent. De la un grad de absorbție de 7 %, vom ajunge în finalul anului 2015 la un grad de absorbție al fondurilor UE de aproximativ 80% și acest fapt se simte în orice comunitate. Avem nevoie să menținem această creștere și acest climat macroeconomic asigurat de Victor Ponta, fapt pentru care îl vom susține în continuare ca premier. Suntem pentru stabilitate și corectitudine economică, pentru o Românie demnă și prosperă, fapt pentru care vom susține măsurile și politica promovată de premierul Victor Ponta’, declara Dragoș Benea (foto).

PUBLICITATE

‘România este în momentul de fata într-o perioadă de stabilitate și creștere economică. După acești 3 ani de când este premier Victor Ponta, avem o creștere medie economică de 3 % iar pe primul trimestru din 2015 o creștere cu 4,2% a PIB, cea mai mare din toate țările Uniunii Europene. Aceste lucruri au fost realizate de Guvernul condus de Victor Ponta și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de stabilitate politică ce va putea genera creștere economică în continuare consolidând România pe un traseu economic ascendent’, declara Cosmin Necula.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Guvernul condus de Victor Ponta,de la instalare,a sustinut prin fapte pe toti cei care,neimplicati politic,au asteptat revenirea la o viata normala,cautand sa refuleze imaginea lui Basescu si acolitilor acestuia.Disperarea de preluare a puterii de catre tradatorii de neam a nascut si naste monstri -monstrii ratiunii care,nerusinata, doarme-monstri pregatiti sa calce in picioare sufletul acestei tari,adevarul si valorile umane. Apreciez ca EL- VICTOR PONTA- nu s-a lasat intimidat si continua “lupta” cu dusmanii acestui neam.Ii doresc sa reuseasca a-si demonstra moralitatea desi,data fiind pozitia lui Iohannis Verner (curios,leita cu a muribundului Basescu) jocurile par deja facute.

  2. Am o intrebare catre Dragos Benea, Politia Bacau, Tribunal.
    Domnilor cat timp o sa va manifestati indiferenta fata de Comunca Prajesti. Primarul Eugen Antica isi bate joc de opt ani de zile de acest sat. Chiar nu puteti face nimic? Cat timp trebuie sa-l mai suportam? Il cunoasteti destul de bine, ii stiti ilegalitatile. De ce nu luati nici o masura? Faceti-va curat in ograda proprie. Degeaba va laudati cu fondurile europene daca va bateti joc de oameni in acest fel. Exsta oameni cu functii la Bacau care se folosesc de Antica ca de un paravan, altfel nu.mi explic indiferenta voastra. Eliberati-ne domnilor de acest om corupt, incult si demagog.

LĂSAȚI UN MESAJ