La primele ore ale zilei de joi, 31 martie, salariatii societatii Rafo Onesti, care se pregateau de a treia zi de proteste pentru a obtine recuperarea restantelor salariale, au primit vestea ca actionarul majoritar al rafinariei va recurge la procedura falimentului.

Iacov Goldovskiy a transmis salariatilor ca la urmatoarea Adunare Generala a Actionarilor, care va avea loc pe 20 aprilie, va pune pe ordinea de zi problema falimentului.

„Masura anuntata – ne-a declarat liderul Sindicatului Rafinorul, Ion Marian – este una paralizanta. Banuiam ca se poate lua o astfel de masura, dar acum aceasta e realitate. Prin urmare, cred ca nu mai are rost sa ne mai ducem nicaieri pentru a mai cauta solutii de redresare.

PUBLICITATE

Si actiunile de protest au incetat, iar ceea ce mai putem face este sa asteptam deznodamântul”.

Salariatii se tem, insa, ca procedura de intrare in faliment va fi una lunga, cu termene consecutive in instanta de judecata. Oamenii se vor inscrie la masa crdala si vor solicita drepturile restante, dar mai mult nu pot face.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ