Intr-un peisaj de poveste de toamna, la pensiunea Montana din Slanic-Moldova, s-a reunit cea de-a o suta promotie a Institutului de Medicina si Farmacie din Iasi (actuala U.M.F. „Gr. T. Popa” Iasi), care a primit titulatura de „centenara”. Anul acesta promotia centenara a I.M.F. Iasi a sarbatorit 36 de ani de la absolvire si, ca in fiecare an, unul dintre absolventi se ocupa de organizarea reuniunii, 2015 fiind rezervat dr. Marin Bustuc, directorul D.S.P. Bacau.

„Este o promotie care este destul de bine ancorata in sistemul sanitar, intre care foarte multi suntem medici primari, doctori in stiinte medicale, sunt si cadre universitare foarte multe. Suntem o promotie care s-a implicat si se implica in continuare pentru ca suntem inca tineri si, practic, noi suntem cei care am facut scoala adevarata la Iasi, nu cum se face in ziua de azi, mai superficial”, a spus pentru Desteptarea, dr. Marin Bustuc, organizatorul intâlnirii de anul acesta.

Promotia 1979, centenara, a I.M.F. Iasi a avut 225 de absolventi dintre care 12 sunt acum in judetul Bacau: dr. Valerica Ciobanu, sefa Sectiei Contagioase din Spitalul Judetean Bacau; dr. Doina Moisiuc, de la Spitalul de Pneumoftiziologie; dr. Mircea Bujor, sectia A.T.I. a Spitalului Judetean Bacau si dr. Marin Bustuc, directorul Directiei de Sanatate Publica Bacau. Anul viitor, intâlnirea promotiei centenare a I.M.F. Iasi va avea loc la Iasi sau Vatra Dornei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ