13 aprilie 2024
ActualitateProiectul de amenajare a locului de joacă pentru copii în Mănăstirea Cașin...

Proiectul de amenajare a locului de joacă pentru copii în Mănăstirea Cașin este în plină desfășurare

Primăria Mănăstirea Cașin a emis un comunicat oficial în care anunță că proiectul de amenajare a locului de joacă destinat copiilor este în curs de desfășurare. Lucrările de montaj a echipamentelor au fost deja executate, urmând ca betonul să întărească timp de aproximativ 48 de ore pentru a asigura stabilitatea și siguranța acestora.

Conform comunicatului, în săptămâna următoare vor fi demarate lucrările de amenajare a terenului, care vor completa proiectul de modernizare a spațiului dedicat activităților recreative pentru cei mici.

Primăria transmite un apel către comunitatea locală, rugându-i să aibă puțină răbdare în această perioadă de finalizare a lucrărilor. Este subliniat faptul că locul de joacă este destinat copiilor cu vârste până în 12 ani și că se lucrează activ pentru crearea unui mediu sigur și atrăgător pentru aceștia.Un aspect important menționat în comunicat este monitorizarea video 24/24 de ore a spațiului destinat locului de joacă. Acest lucru evidențiază preocuparea autorităților locale pentru asigurarea securității și supravegherea constantă a zonei, în beneficiul siguranței și confortului copiilor și al părinților.

Locuitorii sunt încurajați să monitorizeze evoluția proiectului și să respecte semnele și indicațiile temporare de siguranță până când locul de joacă va fi complet funcțional și deschis publicului.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri