A fost panica vineri dupa amiaza, in zona centrala a Bacaului. O echipa de muncitori, care executa lucrari de modernizare in apropierea fostului sediu al Administratiei Finantelor Publice Bacau, de pe strada 9 Mai intersectia cu Stefan cel Mare, a gasit in timpul sapaturilor un proiectil.

Imediat au fost anuntati pirotehnistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau si jandarmii.

Zona a fost izolata si nimeni nu a avut voie sa se apropie de locul in care s-a gasit bomba. Echipa de specialisti a intervenit pentru a ridica munitia, iar misiunea s-a incheiat fara probleme.

PUBLICITATE

„A fost vorba despre un proiectil exploziv, de calibru 75 mm, gasit de muncitori, si care a fost ridicat de pirotehnisti”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la ISU Bacau.

Munitia a fost depozitata si va fi distrusa controlat.

FOTO: Arhiva


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ