FOTO: ISU Bacău

Vineri seară, la ora 19:25, echipa pirotehnică a inspectoratului a fost solicitată să intervină în comuna Agăș, sat Cotumba, pentru o asanare a teritoriului de muniție rămasă neexplodată din timpul conflagrațiilor.

La sosirea la fața locului pirotehniștii au identificat, în albia râului Trotuș, un proiectil exploziv calibru 75 mm. În urma verificărilor efectuate nu au mai fost identificate alte elemente de muniție.

Proiectilul exploziv a fost ridicat, transportat și depozitat în vederea distrugerii.
În cazul în care descoperiți astfel de elemente de muniție nu le atingeți și nu le mișcați, anunțați acest lucru, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență sau cel mai apropiat post de poliție.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ