Consilierul local Laurentiu Diaconu Novac

Bacaul va avea un nou depozit de colectare deseuri, care va fi amenajat pe strada Chimiei, de catre societatea Ecorec Recycling din Buhusi. Proiectul a primit ieri avizul consilierilor locali bacauani, in cadrul sedintei ordinare care s-a desfasurat la Centrul de Afaceri.

Inainte insa de a primi acordul, consilierul liberal Neculai Nechita a spus cu ton apasat ca Bacaul nu are nevoie de o noua groapa de gunoi. „Abia am inchis o groapa de gunoi acolo. Pai ce facem, deschidem alta, câte una la fiecare iesire din oras?”, a intrebat consilierul Nechita.

Reprezentantul societatii, aflat si el la sedinta, a explicat ca este vorba doar despre un depozit de colectare a pet-urilor. In sprijinul sau a intervenit si consilierul Cristi Manolache, iar dupa votul secret, 15 consilieri din cei 23 prezenti au aprobat planul urbanistic.

PUBLICITATE

Alte proiecte dezbatute si aprobate fara obiectii fac referire la reglementarea situatiei mai multor terenuri de pe raza orasului si la ridicarea unui ansamblu de locuinte pe strada Lunca Bistritei.
Ultimul punct de pe ordinea de zi, cel de „Diverse”, a fost insa mai animat decât restul sedintei.

Consilierul local liberal Laurentiu Novac Diaconu le-a vorbit colegilor sai despre necesitatea unor proiecte pentru oras, pentru care a propus accesarea de fonduri europene.

„Ar trebui un pasaj subteran in centrul orasului, in perspectiva inchiderii traficului si transformarii zonei in zona pietonala. In al doilea rând, am putea pune la punct un sistem android pe care oricare cetatean sa il foloseasca pentru a trimite la Primarie imagini cu problemele pe care le gaseste prin oras. Propun si amenajarea unei zone de promenada pe malul Bistritei, in zona Insulei, precum si o parcare subterana sub Parcul Catedralei”, a spus consilierul Diaconu.

Propunerile sale au fost primite cu zâmbete si chiar urale ironice din partea colegilor consilieri de la alte partide si au ramas, deocamdata, doar la stadiul de enunturi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Ne trebuie parcari in zona centrala, mai inainte de toate. Uitati-va ca si in singura parcare de acolo au pus tiribombe. Iar parcarea sun parcul catedralei cred ca ar fi trebui facuta inainte de amenajarea parcului, fiindca acum or sa strice locul ala frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ