Un tânar din Zemes – Bacau, Vasile Spatariu, a depus pe taraluiandrei.ro un proiect ce se adreseaza tinerilor ce provin din cazuri sociale care nu isi pot permite sa suporte plata scolarizarii auto.

Proiectul se va desfasura in localitatea Zemes si va sustine 10 tineri pentru dobândirea permisului auto, acesta fiind un criteriu important in incercarea obtinerii unui loc de munca.

„Din timpul liceului mi-am indreptat atentia spre cazurile sociale. Am inteles nevoia acestora de a se integra in societate si mi-am focalizat atentia spre realizarea acestui obiectiv. In prezent, in Zemes, sunt peste 150 de tineri care nu-si pot permite achitarea scolarizarii auto.

PUBLICITATE

Dobândirea abilitatilor de sofer si obtinerea permisului auto ar creste sansele ca acestia sa-si gaseasca un loc de munca. De altfel, dupa obtinerea permisului, ii voi ajuta sa isi construiasca un CV si voi merge cu ei la diferite firme pentru a incerca sai punem fata in fata cu un angajator”, a declarat Vasile Spatariu pentru Desteptarea.

In momentul de fata, proiectul se afla in faza de jurizare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ