10 decembrie 2022
5 C
Bacău

Programul de activitati in „Saptamâna Europeana a Mobilitatii”

HomeActualitateProgramul de activitati in „Saptamâna Europeana a Mobilitatii”

Programul de activitati in „Saptamâna Europeana a Mobilitatii”

Inceputa miercuri, 16 septembrie, cu o masa rotunda la Centrul de Afaceri si Expozitii, „Saptamâna Europeana a Mobilitatii” continua vineri, 18 septembrie, cu cel mai important moment al campaniei, „In oras fara masina”.

Actiunea va avea loc in centrul orasului, intre intersectia de la hotel Decebal si Policlinica Veche, intre orele 10.00 si 14.00. Scolile, institutiile si cetatenii sunt invitati sa foloseasca mijloace alternative de transport si sa desfasoare diferite activitati referitoare la tema.Astfel, intre orele 10.00 si 12.00 vor avea loc intreceri sportive (alergari, role, biciclete), iar in intervalul orar 12.00-14.00 se vor desfasura concursuri de desene pe asfalt si gimnastica in aer liber.

Pentru sâmbata, 19 septembrie, este programat „Turul Mobilitatii Urbane pe bicicleta” ce se va desfasura pe traseul Stadionul Municipal – 9 Mai – Piata Centrala – zona Bancorex – Mioritei – Energiei – Oituz – Statuia lui Stefan cel Mare – Centru – Parcul Cancicov, actiune ce se va derula intre orele 18.00 – 19.30. Pe toata perioada de desfasurare a evenimentului (pâna pe 22 septembrie), SC Transport Public S.A. va sustine evenimentul prezentând calatorilor materiale de informare cu privire la mobilitatea urbana sustenabila.

Alte titluri
Alte titluri

Atenție la condițiile de trafic!

Poliţia rutieră recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule...

Când vine vorba de siguranța copiilor nu trebuie să facem compromisuri!

În această săptămână polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție...

Program Happy Cinema Bacau, 9- 15 decembrie

Vineri,9 Decembrie 12:30 Teddy's Christmas - Familie, Normal, AG 13:00 Captain...

Opinii
Opinii

Ultimele știri