Inceputa miercuri, 16 septembrie, cu o masa rotunda la Centrul de Afaceri si Expozitii, „Saptamâna Europeana a Mobilitatii” continua vineri, 18 septembrie, cu cel mai important moment al campaniei, „In oras fara masina”.

Actiunea va avea loc in centrul orasului, intre intersectia de la hotel Decebal si Policlinica Veche, intre orele 10.00 si 14.00. Scolile, institutiile si cetatenii sunt invitati sa foloseasca mijloace alternative de transport si sa desfasoare diferite activitati referitoare la tema.

Astfel, intre orele 10.00 si 12.00 vor avea loc intreceri sportive (alergari, role, biciclete), iar in intervalul orar 12.00-14.00 se vor desfasura concursuri de desene pe asfalt si gimnastica in aer liber.

PUBLICITATE

Pentru sâmbata, 19 septembrie, este programat „Turul Mobilitatii Urbane pe bicicleta” ce se va desfasura pe traseul Stadionul Municipal – 9 Mai – Piata Centrala – zona Bancorex – Mioritei – Energiei – Oituz – Statuia lui Stefan cel Mare – Centru – Parcul Cancicov, actiune ce se va derula intre orele 18.00 – 19.30. Pe toata perioada de desfasurare a evenimentului (pâna pe 22 septembrie), SC Transport Public S.A. va sustine evenimentul prezentând calatorilor materiale de informare cu privire la mobilitatea urbana sustenabila.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Foarte interesant,dar cetatenii de varsta a 3-a se pot inscrie la Concursul de
    alergari,si unde si la cine se face înscrierea,daca este necesar Echipament sportiv??!!

LĂSAȚI UN MESAJ