Aglomerarile pot fi evitate accesând camera live pentru a viziona bonul de ordine/Foto: Ramona Ionescu

– numarul mare de solicitari pentru pasapoarte imping programarile pâna in luna septembrie – zilnic se depun intre 250 si 300 de cereri pentru eliberarea de pasapoarte – recordul lunii august a fost de 318 solicitari de pasapoarte intr-o singura zi – bacauanii pot scapa de aglomerarile de la ghisee urmarind numarul de ordine pe camera live, accesând pagina Institutiei Prefectului Bacau

Maximul zilelor de foc la Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bacau a fost de 318 de solicitari depuse intr-o singura zi.

Chiar daca persoanele care solicita la aceasta data eliberarea unui pasaport electronic sunt programate pentru data de 6 septembrie 2016, ritmul de lucru continua sa fie unul infernal, fiind primite zilnic intre 250 si 300 de cereri pe zi.

PUBLICITATE

Si in municipiul Onesti se inregistreaza o crestere semnificativa a cererilor, numarul acestora fiind de 70 de solicitari, in ziua de marti. Pentru ca multe persoane invoca situatii speciale la eliberarea pasaportului, cms.sef Florentina Neamtu, seful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bacau, tine audiente chiar si cu 100 de persoane.

“Cei care se prezinta in audienta vin de regula cu documente justificative. In topul motivarilor sunt cazurile medicale, pierderea locului de munca si imposibilitatea de a-si putea inscrie copiii la scoala in luna august. Toate aceste aspect sunt strict legate de perioada de asteptare pe care nu o pot respecta si analizând fiecare situatie in parte incercam sa gasim solutii. Fiecare persoana care vine in audienta are o situatie speciala”, declara comisarul sef Florentina Neamtu, seful Serviciului Pasapoarte Bacau

La Serviciul Pasapoarte vin din ce in ce mai multi parinti care vor sa le faca pasaport copiilor. Recomandarea cms.sef Florentina Neamtu este ca bacauanii sa verifice online numarul bonului de ordine afisat pe tabela electronica, accesând camera live pe siteul Institutiei Prefectului, la adresa http://www.prefecturabacau.ro/camerapasapoarte/, pentru a evita statul la cozi, pe timp indelungat. In zilele caniculare, aerul conditionat din institutie nu mai face fata, iar accesul la internet este facil oricarei persoane interesate care dispune de telefoane de ultima generatie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ