La Scoala Gimnaziala „Constantin Platon” din Bacau a avut loc astazi, de la ora 9.00, lansarea unui program de minigrant intitulat „Educatie deschisa tuturor”, program ce face parte din proiectul „Incluziune sociala prin servicii integrate la nivel comunitar” finantat de Reprezentanta UNICEF in România cu fonduri norvegiene.

Prima activitate din acest program derulat la scoala „Platon” a cuprins un spectacol artistic tematic realizat de elevii claselor a I-a, la acest eveniment participând si reprezentanti ai Asociatiei Parintilor de la Scoala „Platon”, I.S.J. Bacau, D.G.A.S.P.C. Bacau si C.J.R.A.E. Bacau.

La nivelul judetului Bacau au aplicat la acest proiect 46 de scoli care, pentru a putea fi coordonate, au fost impartite in sapte zone. Zona 1 are in componenta Scoala Gimnaziala „Alecu Russo”, Scoala Gimnaziala „Alexandru Safran”, Scoala Gimnaziala „Constantin Platon”, Liceul Tehnologic „Petru Rares” si Scoala Gimnaziala Letea-Veche.

PUBLICITATE

Program UNICEF la Scoala „Platon” din Bacau

Posted by Desteptarea de Bacau on Friday, March 25, 2016

Derularea acestor minigranturi , care au ca tinta in primul rând copiii aflati in risc de abandon scolar, se vor desfasura pe sase luni, valoarea unui minigrant fiind de 8000 de lei.

„Noutatea acestui proiect si sansa maxima de reusita a acestui proiect este data de faptul ca, pentru prima data interventiile fata de copiii aflati in situatii de risc sunt focalizate nu numai pe educatie, nu numai pe social sau sanatate, ci se doreste o interventie destul de complexa, corelata pe social, sanatate si educatie.”
Amalia Diaconu, coordonator educational pe Zona 1 si director Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ