La Izvorul Trotusului (17 km la vest de Faget) a nins / FOTO: Csaba Karácsony

Meteorologii au emis, duminică, o informare meteorologică potrivit căreia în Carpații Orientali va ninge și se va depune un strat nou de zăpadă, iar în cursul nopții în Carpații Meridionali vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare.

În Carpații Orientali va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar în cursul serii și al nopții de duminică spre luni (16/17 octombrie), precipitații predominant sub formă de ninsoare vor fi și în Carpații Meridionali.

Vântul va avea intensificări temporare, îndeosebi în regiunile sudice, cu viteze ce vor depăși la rafală 40…50 km/h, iar pe crestele montane 60 km/h, viscolind ninsoarea’, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În restul teritoriului va ploua, iar trecător în Subcarpații Moldovei și în estul Transilvaniei se vor semnala precipitații mixte. Cantitățile de apă vor depăși local 10 — 15 l/mp, iar în nord-vest, centru și est izolat 20 — 25 l/mp.

Informarea este valabilă de duminică începând cu ora 14:00 și până luni la ora 9:00.

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ