Compania Dedeman, din Bacau, a depasit pentru prima data pragul de 400 de milioane de lei profit net si a ajuns la aproape 416 milioane de lei – potrivit datelor de la Registrul Comertului, citate de Ziarul Financiar.

Dedeman a ajuns la o marja de profit de 12% anul trecut, cu sapte procente mai mult fata de cel mai mare jucator din comertul alimentar privind cifra de afaceri si profitul net. Afacerile companiei bacauane au ajuns la 3,4 miliarde de lei, în crestere cu 26% fata de anul anterior.

Dedeman a crescut constant, atât ca vân­zari, cât si ca profit si ca numar de angajati. În ultimii sapte ani, compania si-a triplat cifra de afaceri si a majorat de sase ori profitul net.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ