Compania Lidl avertizeaza ca doua produse vândute în magazinele sale pot crea probleme clientilor. Primul este reflectorul cu acumulator LAH 55 A2, marca Livarno Lux, cu numarul de articol 270079 (inscris pe eticheta produsului), pus in vânzare din 18 ianuarie, care nu este exclus sa explodeze la încarcarea bateriei. Retragerea lui a fost ceruta de societatea Kompernab GmbH.

Al doilea produs este un spot cu leduri cu senzori de miscare, tot marca Livarno Lux, care poate electrocuta. Spotul, pus in vânzare inca din 17 iulie 2014, a fost cerut la returnare de societatea Briloner Leuchten GmbH.

Recent, Lidl a mai anuntat si rechemarea la producatorul August Topfer&Co a produsului Nuca de cocos deshidratata, 200 g, care are termen de valabiiutate 10.12.2016, posibil contaminata cu Salmonella.
La returnare nu sunt necesare bonurile de casa pentru a se returna contravaloarea produselor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Ma intreb ! Mai este ceva in comert,care poate fi cumparat si folosit sau consumat ? Ca in ultima perioada numai despre produse alterate si toxiinfectii auzim.

  2. Marfa chinezeasca care intra pe piata fara a fi testata (in cazul celor tehnice). Institutiile care ar trebui sa verfice macar prin sondaj produsele ce intra in Romania nu-si fac datoria. Numai daca apare o nenorocire sau o epidemie se trezesc organele statului. Nu reglementeaza, nu inspecteaza nimeni calitatea si siguranta produse facute pe vapor aruncate pe piete.

LĂSAȚI UN MESAJ