Procurorii de la Directia de Investigarea a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au facut publice bunurile aflate sub sechestru asigurator pentru recuperarea prejudiciului in dosarele in care sirianul Omar Hayssam a fost condamnat.

Acesta a avut afaceri si in judetul Bacau, in domeniul exploatarii si prelucrarii lemnului, iar pe lista bunurile aflate sub sechestru se afla si un apartament situat în orasul Comanesti, pe strada Avram Iancu, si un autotractor Volvo inmatriculat in judetul Bacau.

Toate acestea fac obiectul unui dosar in care Omar Hayssam a fost trimis in judecata alaturi de alte patru persoane pentru savârsirea infractiunilor de complicitate la delapidare în forma continuata, înselaciune în forma continuata, spalare de bani în formă continuata, complicitate la folosirea de acte falsificate la autoritatea vamala, complicitate la infractiunea de tentativa la înselaciune si initiere si constituire a unui grup infractional organizat.

PUBLICITATE

Prejudiciul total este de peste 27 de milioane lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ