Cercetarile anchetatorilor fata de barbatul, in vârsta de 50 de ani, acuzat ca, in decembrie 2014, a ucis un pacient internat in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Bacau si a snopit in bataie pe un altul, s-au incheiat.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bacau au inchis cazul dupa ce s-a stabilit prin raport de expertiza ca suspectul nu a avut discernamânt in momentul comiterii faptelor si prin urmare nu raspunde penal pentru acuzatiile de omor si tentativa de omor ce-i erau aduse.

Individul ramâne insa internat intr-un spital pentru persoane cu probleme psihice si va fi supus unor expertize de specialitate la anumite intervale de timp.

PUBLICITATE

Reamintim ca, in dupa-amiaza zilei de 22 decembrie 2014, agresorul si-a ucis un coleg de salon, de 54 de ani, iar pe altul l-a batut crunt. Personalul medical a intervenit când era prea târziu.

Cel care a scapat cu viata a stat o perioada internat in spital, având mai multe leziuni, dar si-a revenit. Dupa acest incident, conducerea spitalului a decis sa instaleze la Psihiatrie un sistem de supraveghere video, pentru ca bolnavii sa fie monitorizati mai usor iar astfel de evenimente sa nu mai aiba loc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ